dilluns, 6 de desembre del 2010

MACARRONS

Ingredients
--300g de macarrons
--1/4 de carn picada de vedella
--1/4 de carn picada de porc
--1 ceba gran
--200g de tomàquet fregit

Preparació
En una cassola gran, poseu-hi 2 o 3 cullerades d’oli, quan estigui calent, afegiu-hi la carn. Un cop la carn ben sofregida, separeu-la en un cantó de la cassola.
Al mig de la cassola, poseu la ceba a fregir. Un cop la ceba estigui ben rossa, afegiu-hi el tomàquet fregit, remeneu-ho tot i deixeu-ho que cogui tot junt una estona.
En una olla, poseu a bullir aigua i tireu-li un rajolí d’oli. Quan l’aigua arrenqui el bull, afegiu-hi els macarrons, i deixeu-los bullir el temps que indiqui el paquet (al dente). Un cop cuits, treieu l’aigua amb una escorredora i aboqueu-los al sofregit, remeneu-ho bé, i cap a dinar!!!
(és el plat preferit dels meus néts)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada