-Ingredients de les verdures
· 1 pebrot vermell
· 2 pebrots verds
· 2 pastanagues
· 3 cebes
· 3 patates
-Preparació de les verdures
Talleu els pebrots, les pastanagues i la ceba a tires.
Poseu 3 cullerades d'oli en una paella gran (28 cm) i poseu el pebrot vermell a sofregir. Remaneu amb una cullera de fusta, i mentrestant aneu afegint la resta d'ingredients tallats.
Quan estigui cuit, treieu la verdura i poseu-la en un plat.
Talleu les patates o bé a trossets petits o bé finetes, de manera que es fregeixin bé.
Torneu a afegir 3 cullerades d'oli a la paella i fregiu les patates fins que quedin rosses. Un cop estiguin cuites afegiu-hi la verdura que teniu en el plat, remeneu-ho bé i afegiu-hi un pessic de sal.
-Ingredients rotllets
· 500g de carn picada de vedella
· 500g de carn picada de porc
· 100 g de pa ratllat
· 2 ous
· 100g de formatge semi (o qualsevol altre)
-Preparació dels rotllets de carn
Preescalfeu el forn a 180ºC-200ºC
En un perol estira la carn i afegeix-hi el pa ratllat els ous i el formatge tallat ben petit, i barrejeu-ho ben barrejat.
Feu rotllets de 150 g grams (un grapat de carn) i poseu-los en una safata de forn.
Poseu els rotllets al forn deixeu-los coure 30 minuts, treieu-los, gireu-los i deixeu-los coure 30 minuts més.
Quan ho tingueu tot fet, ho poseu en un plat i ho presenteu junt.
BON PROFIT!!!!!!!
· 1 pebrot vermell
· 2 pebrots verds
· 2 pastanagues
· 3 cebes
· 3 patates
-Preparació de les verdures
Talleu els pebrots, les pastanagues i la ceba a tires.
Poseu 3 cullerades d'oli en una paella gran (28 cm) i poseu el pebrot vermell a sofregir. Remaneu amb una cullera de fusta, i mentrestant aneu afegint la resta d'ingredients tallats.
Quan estigui cuit, treieu la verdura i poseu-la en un plat.
Talleu les patates o bé a trossets petits o bé finetes, de manera que es fregeixin bé.
Torneu a afegir 3 cullerades d'oli a la paella i fregiu les patates fins que quedin rosses. Un cop estiguin cuites afegiu-hi la verdura que teniu en el plat, remeneu-ho bé i afegiu-hi un pessic de sal.
-Ingredients rotllets
· 500g de carn picada de vedella
· 500g de carn picada de porc
· 100 g de pa ratllat
· 2 ous
· 100g de formatge semi (o qualsevol altre)
-Preparació dels rotllets de carn
Preescalfeu el forn a 180ºC-200ºC
En un perol estira la carn i afegeix-hi el pa ratllat els ous i el formatge tallat ben petit, i barrejeu-ho ben barrejat.
Feu rotllets de 150 g grams (un grapat de carn) i poseu-los en una safata de forn.
Poseu els rotllets al forn deixeu-los coure 30 minuts, treieu-los, gireu-los i deixeu-los coure 30 minuts més.
Quan ho tingueu tot fet, ho poseu en un plat i ho presenteu junt.
BON PROFIT!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada