diumenge, 14 de novembre del 2010

Vedella amb patates



Ingredients per a 2 persones:
 -300 g de Vedella
 -300 g de patates
 -2 cebes
 -1 pastanaga
 -Aigua o caldo


Preparació:
 -Talla la vedella a trossets petits.
 -En una paella,posa-hi dues o tres cullerades d'oli. Afegiu-hi la vedella i remeneu-ho fins que quedi ben rostida.
 -En una altra cassola poseu-hi dues o tres cullerades d'oli afegiu-hi la ceba i la pastanaga tallada ben petita i remeneu. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi la vedella i el caldo, de manera que quedi suquet.
-Baixeu el foc i deixeu-ho coure durant una hora. De tant en tant s'ha de remenar.
-Renteu les patates, talleu-les esqueixades i tireu-les al foc.
Quan les patates estiguin cuites, el plat ja està preparat. Si voleu més suquet, afegiu-hi una mica més de caldo.
Si voleu, en lloc de vedella podeu posar-hi gall dindi, queda igual de bo!
Bon Profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada