Aquest és un blog de cuina on podreu trobar tot de receptes de cuina bones i senzilles de fer. BON PROFIT!!
diumenge, 14 de novembre del 2010
Vedella amb patates
Ingredients per a 2 persones:
-300 g de Vedella
-300 g de patates
-2 cebes
-1 pastanaga
-Aigua o caldo
Preparació:
-Talla la vedella a trossets petits.
-En una paella,posa-hi dues o tres cullerades d'oli. Afegiu-hi la vedella i remeneu-ho fins que quedi ben rostida.
-En una altra cassola poseu-hi dues o tres cullerades d'oli afegiu-hi la ceba i la pastanaga tallada ben petita i remeneu. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi la vedella i el caldo, de manera que quedi suquet.
-Baixeu el foc i deixeu-ho coure durant una hora. De tant en tant s'ha de remenar.
-Renteu les patates, talleu-les esqueixades i tireu-les al foc.
Quan les patates estiguin cuites, el plat ja està preparat. Si voleu més suquet, afegiu-hi una mica més de caldo.
Si voleu, en lloc de vedella podeu posar-hi gall dindi, queda igual de bo!
Bon Profit!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada