Ingredients
- Alvocats
- Tomàquet
- Ceba
- All
- Pebrot verd
- Suc de llimona
- Oli d'oliva
Preparació:
Talleu la ceba, el pebrot i el tomàquet a trossets molt petits. Separeu-ne una part per la decoració. Prepareu els alvocats (traieu els pinyols i la peles!!), poseu-los amb la resta d'ingredients en un recipients per a batedora i tritureu-los fins que quedi una pasta homogènia.
Poseu el puré en un plat i decoreu-lo amb els ingredients que heu separat abans, en aquest cas, fent la cara del cuiner. El guacamole es menja fent servir nachos de cullera.
Bon Profit!!!
- Alvocats
- Tomàquet
- Ceba
- All
- Pebrot verd
- Suc de llimona
- Oli d'oliva
Preparació:
Talleu la ceba, el pebrot i el tomàquet a trossets molt petits. Separeu-ne una part per la decoració. Prepareu els alvocats (traieu els pinyols i la peles!!), poseu-los amb la resta d'ingredients en un recipients per a batedora i tritureu-los fins que quedi una pasta homogènia.
Poseu el puré en un plat i decoreu-lo amb els ingredients que heu separat abans, en aquest cas, fent la cara del cuiner. El guacamole es menja fent servir nachos de cullera.
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada