dilluns, 25 d’abril del 2011

MONA DE PASQUA

Aprofitant la Setmana Santa, hem posat un seguit de receptes típiques d'aquestes dates, i no hi podia faltar la mona de Pasqua. Que disfruteu!

INGREDIENTS
- 2 1/2 gots de farina fluixa
- 1/2 got de farina de força
- 4 ous
- 1 sobre de llevat
- Suc de llimona i canyella al gust
- 1 got d'oli de girasol
- 1 got de llet
- xocolata per fondre
- pollets, plomes, ous de xocolata etc. per decorar al gust.

PREPARACIÓ
Barregeu la farina, el sucre i la llet. Remeneu-ho bé i després afegiu-hi els ous, l'oli, el llevat i la llimona i la canyella.
Continueu barregant fins a obtenir una pasta homogènia.
Preescalfeu el forn a aproximadament 170º i  unteu un motllo amb mantega, aixi evitareu que el pastís s'enganxi.
Afegiu la pasta al motllo i poseu-ho al forn. Quant el pastís estigui daurat, treieu-lo del forn, deixeu-lo refredar una estona i desenmotlleu-lo.
Un cop desenmotllat, deixeu-lo refredar.
Mentrestant, feu fondre la xocolata al bany Maria. Un cop estigui fosa, repartiu-la sobre la massa del pastís.
Decoreu la mona quan la xocolata estigui calenta, d'aquesta manera les decoracions quederan ben subjectes. Hi podeu posar pollets, ous de xocolata, plomes, el que vulgeu.
Recordeu que el més important es passar-ho bé mentres l'esteu fent.
BON PROFIT!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada