dimarts, 6 de desembre del 2011

PASTA DE FULL AMB TONYINA


Pasta de full amb tonyina
Entrant

Aquest és un entrant molt bo i molt ràpid de fer, espero que us agradi molt!!  Una variant de la recepta que us explicaré a continuació, pot ser posant-hi plàtan enlloc de tonyina.

Temps de preparació: Aproximadament 30 minuts

Temps de cocció: Vigilant bé, de 3 a 6 minuts.

Preparació: Primer, agafem la pasta de full i la posem a la nevera, ja que ha d’estar freda, però no congelada. Preescalfem el forn a 180ºC.
Tallem la pasta de full en quadrats de 4x4 cm. Preparem una safata amb paper de forn, hi posem els quadrats (separats els uns dels altres, aproximadament d’un dit) i ho enfornem. Quan el quadradets hagin pujat i la capa superior es vagi enrossint, treieu-ho del forn.
Mentrestant, talleu la tonyina a quadradets (més petits que els de la pasta), enfarineu-la i fregiu-la.
Obriu la pasta amb un ganivet i afegiu-hi el quadradet de tonyina i torneu a tapar-ho. Quan tota la pasta estigui farcida, torneu-ho a posar al forn 2 o 3 minuts més.
Aquest entrant és deliciós acabat de fer, pero vigileu, no sigui que us cremeu!!!

Ingredients
Pasta de full congelada (250g)*
Una mica de farina
400g de tonyina
Una mica d’oli
Aquests ingredients són d' una ració per a 4 persones.

BON PROFIT!!

*També podeu fer-la a casa, però trobo que és més senzill comprar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada