Pasta de full amb tonyina
Entrant
Aquest és un entrant molt bo i molt ràpid de fer, espero que
us agradi molt!! Una variant de la
recepta que us explicaré a continuació, pot ser posant-hi plàtan enlloc de
tonyina.
Temps de preparació: Aproximadament 30 minuts
Temps de cocció: Vigilant bé, de 3 a 6 minuts.
Preparació: Primer, agafem la pasta de full i la
posem a la nevera, ja que ha d’estar freda, però no congelada. Preescalfem el forn a 180ºC.
Tallem la
pasta de full en quadrats de 4x4 cm. Preparem una safata amb paper de forn, hi
posem els quadrats (separats els uns dels altres, aproximadament d’un dit) i ho
enfornem. Quan el quadradets hagin pujat i la capa superior es vagi
enrossint, treieu-ho del forn.
Mentrestant,
talleu la tonyina a quadradets (més petits que els de la pasta), enfarineu-la i
fregiu-la.
Obriu la
pasta amb un ganivet i afegiu-hi el quadradet de tonyina i torneu a tapar-ho. Quan
tota la pasta estigui farcida, torneu-ho a posar al forn 2 o 3 minuts més.
Aquest entrant és deliciós acabat de fer, pero vigileu, no
sigui que us cremeu!!!
Ingredients
Pasta de full congelada (250g)*
Una mica de farina
400g de tonyina
Una mica d’oli
Aquests ingredients són d' una ració per a 4 persones.
BON PROFIT!!
*També podeu fer-la a casa, però
trobo que és més senzill comprar-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada