Ingredients:
500 g de carn picada de vedella
500g de carn picada de porc
2 cebes
400g de pèsols
2 ous
Pa rallat
Tomàquet fregit
Preparació:
En un bol, barregeu els dos tipus de carn amb el pa rallat i els 2 ous. Aneu remanant, i quan estigui tot ben homogeni, començeu a fer boletes amb les mans (les mandonguilles) i a mesura que les aneu fent, aneu-les colocant en una safata de forn. Abans de posar les mandonguilles al forn, preescalfeu-lo deu minuts a 200º. Poseu les mandonguilles al forn durant mitja hora. Quant ha passat aquest temps, treieu la plata, gireu-les mandonguilles i torneu-les a posar al forn fins que estiguin rosses.
Un cop estiguin rosses, treieu-les i deixeu-les reposar.
Talleu la ceba a trossets petits i poseu-la a sofregir. Un cop estigui ben rossa, afegiu-hi el tomàquet fregit i els pèsols i es deixa coure. Un cop estigui cuit, afegiu-hi les mandonguilles perque agafi el gust i deixeu-ho coure una estoneta mes. Afegiu-hi una mica de sal i llestos !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada